marți, 5 iunie 2012

Suc de spanac cu mere

Sau cum s-ar mai spune...un smoothie cu verdeturi de primavara..plin de vitamine, "fier la pahar", viu colorat si foarte gustos.

Ingrediente:
o mana buna de frunze de spanac
1 mar
10-20 gr goji
100 ml apa (cam 1/2 pahar)






 Mod de preparare:


Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana la omogenizare. Se consuma proaspat, imediat dupa preparare, avand textura unui suc mai gros, cu pulpa.





Beneficii:

Goji:
·  este al doilea fruct din lume in ceea ce priveste continutul de vitamina C, contine mai mult beta caroten decat morcovii si mai mult fier decat o friptura
·  stimulează producerea şi reproducerea celulelor sângelui precum şi regenerarea şi vindecarea mai rapidă a rănilor.
·  folosit de femei pentru tonifierea organismului după perioada ciclului menstrual, pentru combaterea greţurilor asociate cu primele 3 luni de sarcină şi pentru ameliorarea neplăcerilor legate de menopauză
·  cel mai eficient antioxidant; consumul a numai 20 grame de goji asigura necesarul zilnic de antioxidanti
· Eficient in curele de slăbire şi combaterea celulitei.
Spanacul este foarte indicat in afectiuni precum:
· bolile cardiovasculare, inclusiv la prevenirea atacului cerebral sau a infarctului;
·  cancer de colon, de piele, de stomac, ovarian, de prostata sau de san;
·  degenerescenta maculara;
· cataracta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu