Ingrediente:
5 - 6 rosii bine coapte
3-4 castraveti
1 ardei gras
1/2 ardei iute
1-2 catei usturoi
2 lg ulei masline
condimente: sare, piper, busuioc
Mod de preparare:
Se introduc in blender toate legumele astfel pregatite, impreuna cu usturoiul, condimentele si uleiul de masline. Se mixeaza pana la omogenizare. Supa obtinuta se da la rece 1-2 ore.
Se serveste asezonata cu castraveti taiati cubulete mici sau cu crutoane preparate cu cimbru si usturoi.
Pentru o senzatie mai intesa de racorire, puteti adauga in supa 2-3 frunze de menta.
Pofta mare! :)
Beneficii:
Despre cat de multe vitamine au rosiile si ce bine fac ele organismului uman, puteti citi la reteta Supa de rosii (asta pentru a nu ma repeta).
Alte beneficii generice ale consumului de supa gazpacho sunt:
- cresterea cantitatii de vitamina C din organism
- diminuarea moleculelor responsabile cu aparitia stresului in organism
- elimina diversele inflamatii din organism
- supa este recomandata in dietele de detoxifiere si in curele de slabire
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu