Ingrediente:
o mana buna de frunze de spanac
1 mar
10-20 gr goji
100 ml apa (cam 1/2 pahar)
Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana la omogenizare. Se consuma proaspat, imediat dupa preparare, avand textura unui suc mai gros, cu pulpa.
Beneficii:
· este
al doilea fruct din lume in ceea ce priveste continutul de vitamina C, contine
mai mult beta caroten decat morcovii si mai mult fier decat o friptura
· stimulează
producerea şi reproducerea celulelor sângelui precum şi regenerarea şi
vindecarea mai rapidă a rănilor.
· folosit
de femei pentru tonifierea organismului după perioada ciclului menstrual,
pentru combaterea greţurilor asociate cu primele 3 luni de sarcină şi pentru
ameliorarea neplăcerilor legate de menopauză
·
cel
mai eficient antioxidant; consumul a numai 20 grame de goji asigura necesarul
zilnic de antioxidanti
· Eficient in curele de slăbire şi combaterea
celulitei.
Spanacul este foarte indicat
in afectiuni precum:
· bolile
cardiovasculare, inclusiv la prevenirea atacului cerebral sau a infarctului;· cancer de colon, de piele, de stomac, ovarian, de prostata sau de san;
· degenerescenta maculara;
· cataracta
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu